Geen Nieuwbouwwijk

Als je kiest voor een aangeharkte nieuwbouwwijk heb je niets te zoeken op het Czaar Peterpad. Het Czaar Peterpad is omgeven door stoere volwassen bomen en woningen die er soms al meer dan honderd jaar staan. Zo midden in de stad is heerlijk rustig en heb je alleen last van de vogeltjes…. De bewoners in dit gedeelte van de stad zijn er ook niet dertien in een dozijn. Een mix van geboren en getogen Zaankanters, Amsterdammers, studenten en starters en een rijke multi culturele mix maken het een stads millieu met een dorps uiterlijk.

Parkeren

In het centrum van Zaandam zijn parkeerplaatsen schaars. Daarom is er voor iedere woning een eigen parkeerplaats. Wie op de toekomst voorbereid wil zijn, laat er meteen een laadpaal voor elektrische auto’s plaatsen.

Russische Buurt

Hoewel Zaandam een grote stad is, kenmerkt de Russische Buurt zich als dorpje in de stad: gezellig, gemoedelijk en kleinschalig, maar wél met alle gemakken van de grote stad om de hoek.

Realisatie door Van der Gragt

De woningen worden gebouwd door het Zaanse aannemersbedrijf Van der Gragt uit Assendelft. Met 50 medewerkers is deze Bouwgarant en Woningborg aannemer één van de grootste en meest ervaren Zaanse aannemersbedrijven.